Ydelser

Årsregnskab

HKA Regnskab

Årsregnskab og årsrapport i Hvidovre

Som virksomhedsejer har du pligt til at føre regnskab over dine aktiviteter. Det medfører, at du én gang om året skal lave en redegørelse for økonomien i det forgangne år, hvilket kaldes et årsregnskab. Det er lovpligtigt og samtidig en rigtig god idé for at få et samlet overblik over din økonomi, men det kan være svært at finde ud af, hvad der skal med i rapporten. Det står HKA Regnskab klar til at hjælpe dig med. Lad HKA Regnskab hjælpe med årsregnskab i Hvidovre og i resten af landet og brug din tid på det som er vigtigt i din virksomhed!

Hvad er et årsregnskab?

Et årsregnskab beskriver en virksomheds, selskabs eller forenings økonomiske situation. Et årsregnskab er derfor en måde at gøre status over virksomhedens økonomi på. 

Årsregnskabet skaber et godt overblik over din virksomheds økonomi. For langt de fleste virksomhedstyper er det også et krav, at du udarbejder en årsregnskab – og her kan jeg hjælpe med at udfylde de forskellige krav til rapporten.

Lad mig hjælpe med årsregnskabet

Du skal lave et årsregnskab hvert år, som viser din virksomheds økonomisk situation. Det sidder jeg klar til at hjælpe dig med at udarbejde.

Jeg afslutter året i bogføringen og opstiller regnskabet for dig, så det er helt klar til revisor. For enkeltmandsvirksomheder behøver du ikke revisorpåtegning, men har stadig brug for et årsregnskab.

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomheder

Som ejer af en enkelmandsvirksomhed skal du lave et årsregnskab hvert år. Du behøver dog ikke få det godkendt af en revisor.

Årsregnskabet viser din virksomheds økonomiske situation og bruges f.eks. af din bank eller interesserede investorer. Derudover skal du selv bruge den som en del af dit oplysningsskema til Skat (det, der tidligere hed den udvidede selvangivelse). HKA Regnskab opstiller gerne dette årsregnskab for dig.

Årsregnskab for selskaber

Jeg opstiller meget gerne din virksomheds årsregnskab – eller årsrapport, som det jo faktisk hedder.

Jeg har tidligere arbejdet som finansiel controller, hvor jeg netop arbejdede med at opstille regnskaber. Derfor har jeg gode kompetencer for at klargøre regnskabet, så revisor ikke skal bruge tid på det, men blot kigge det igennem for godkendelse – og dermed sparer du penge på de dyre revisorregninger.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!