Ydelser

Kunde- og leverandør-håndtering

HKA Regnskab

Debitor- og kreditorstyring i Hvidovre

I en travl hverdag, hvor du har fokus på at give dine kunder den bedste vare og service, har mange tendens til ikke at bruge tid på administrationen af sin egen virksomhed – men det kan komme til at koste dig mange penge i form af tabte indtægter og rykkergebyrer fra leverandører, hvis du ikke har styr på det! Det er her, HKA Regnskab kommer ind i billedet og kan hjælpe dig med at holde styr på alle dine debitorer og kreditorer.

Vigtige områder

Både debitor- og kreditorstyring er to vigtige områder at holde styr på, da det omhandler det, du tjener, og det, du skylder.

Debitorstyring er området, hvor din omsætning kommer fra og sikrer, at din virksomhed har en sund likviditet. Ved kreditorstyring får du overblik over virksomhedens udgifter og bevarer det gode forhold til dine kreditorer, når du husker at betale dine regninger korrekt og til tiden.

Spar tid og ressourcer

Hos HKA Regnskab sørger jeg for effektiv håndtering af både debitorer og kreditorer, da det i sidste ende kan komme til at koste dig mange penge, hvis du ikke har overblik over disse. 

Med min hjælp inden for debitor- og kreditorstyring får du et klart og tydeligt økonomisk overblik, der er uundværligt for at følge med i din virksomheds økonomi – uden, at du skal bruge ekstra tid og kræfter på det!

Debitorstyring

Hvad hjælper det at sælge en masse til dine kunder, hvis du ikke når at fakturere dem? Eller ikke når at følge op på, om kunderne rent faktisk betaler dig?

Lad mig stå for din debitorstyring – så holder jeg øje med, at der kommer penge i kassen. Jeg hjælper dig med at sætte faktureringsprocessen op, så den bliver virkelig nem for dig. Derefter registrerer jeg indbetalingerne fra dine kunder, og jeg kan også stå for rykkerprocessen.

Kreditorstyring

Bruger du meget tid på at huske at betale dine leverandører til tiden? Eller oplever du at glemme en leverandørfaktura en gang i mellem?

Lad mig stå for din kreditorstyring – så sparer du tid ved, at jeg registrerer alle dine leverandørfakturaer. Jeg holder styr på, hvad der skal betales hvornår, og kan lægge betalinger klar til godkendelse i din netbank, hvis du ønsker det. På den måde undgår du at bruge dumme penge på rykkergebyrer.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!