Ydelser

Bogføring

HKA Regnskab

Bogføring og moms i Hvidovre

Bogføring og moms er en af de ting, som mange virksomhedsejere har svært ved. Det var jo ikke det, du brændte for, da du startede din virksomhed, var det? Men det gør jeg – og jeg står klar til at hjælpe med både bogføring og moms! Hvis du mangler tid til din kernekompetence, er bogholderiet netop én af de nemmeste ting at outsource, så du kan bruge tiden til det, du får mest ud af. Lad HKA Regnskab hjælpe med bogføring og moms i Hvidovre og i resten af landet.

Hvad er bogføring?

Bogføring er at “føre bog” over din virksomhed – altså at registrere alle udgifter og indtægter i dit virksomhed. Det er lovpligtigt og skal gøres rigtigt, og har du ikke styr på din bogføring, kan dit firma i sidste instans blive tvangsopløst. Så hvis bogføring ikke er noget, du har lyst til at sætte dig ind i, kan det være en god idé med hjælp fra en professionel bogholder udefra.

Jeg kan hjælpe med forskellige bogføringsopgaver og alt, der hører under termen, hvor jeg sørger for korrekt registrering af bogholderiet og at banken stemmer. På den måde kan du koncentrere dig om de ting, du finder vigtigere!

Lad mig klare bogføringen for dig

Er du træt af at holde styr på krøllede kvitteringer og deadlines for dit bogholderi, så lad mig overtage det kedelige arbejde for dig!

Jeg elsker at “lege” med tal, og det er meget vigtigt for mig, at dit bogholderi er rigtigt og bliver udført til tiden. For mig er fremtiden klart, at bogholderiet skal gøres mest muligt digitalt. Så bruger jeg mindre tid på bogholderiet, og du sparer dermed penge.

Du vælger selv, om du gerne vil have mig til at stå for hele bogholderiet, eller om du gerne vil ordne bogføringen selv, og så blot have mine øjne på det også.

Hvad er moms?

Mange virksomhedsejere synes, at moms at lidt uoverskuelig: Hvad kan man trække fra, og hvad kan ikke trækkes fra? Hvornår skal moms rapporteres og betales? Og hvad skal der så betales i moms, når den skal betales?

Alle disse spørgsmål behøver du ikke at bekymre dig om, hvis du sætter mig til at ordne dit momsregnskab for dig. Så ved du, at der er styr på den del, og du kan bruge din kostbare tid på andre ting!

Overlad momsregnskabet til mig

Alt efter din virksomheds størrelse, skal momsen rapporteres månedligt, kvartalsvis eller halvårligt.

Jeg holder styr på moms-deadlines og sørger for, at din moms bliver rapporteret korrekt og til tiden.

Hvis du selv ønsker at indberette momsen, kan jeg også sende dig en rapport med præcis de tal, du skal indberette.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!