Ydelser

Digitalt bogholderi

HKA Regnskab

Digitalisering af bogholderi i Hvidovre

Spar tid og penge – automatiser dit bogholderi
“Ej, det lyder da svært” tænker du måske… Men det er det slet ikke! Du kommer faktisk til at spare virkelig meget tid og mange penge, hvis du digitaliserer dit bogholderi. Jeg står klar til at hjælpe jer med at få en skræddersyet løsning til jeres digitale bogholderi med de funktioner og optimeringer, I ønsker jer.

Fakturaer til kunder

Du kan være nok så god til at skaffe kunder og ordrer og til at give kunden en god oplevelse eller vare – men hvis du ikke også får gjort det sidste stykke arbejde, og rent faktisk får sendt fakturaen til kunden, så tjener du alligevel ingen penge…

Den gode nyhed er, at det er blevet virkelig nemt at lave fakturaer. Via en app på din telefon kan du hurtigt udfylde, hvad du netop har udført hos kunden. Vupti – så er fakturaen mailet til kunden, og du er meget tættere på rent faktisk at få penge i kassen. Det er så simpelt, at det kan gøres fra bilen eller over kaffen i pausen.

Leverandørfakturaer og kvitteringer

Hvem hader ikke at holde styr på sine kvitteringer?

Jeg kan opsætte dit regnskab, så du blot tager et billede af kvitteringerne med din telefon – så sendes de direkte ind i bogføringsprogrammet.

På samme måde kan fakturaer, du modtager pr. mail, sendes direkte ind i bogføringsprogrammet.

Det gør det nemt for dig, og gør bogføring hurtig for mig – win-win!

Bankposteringer

Selv posteringerne i din bank kan automatiseres, så dit bogføringsprogram “kommunikerer” med din netbank og henter nye banktransaktioner ind jævnligt.

Det kan hjælpe dig til at få et godt og opdateret overblik over, hvad du rent faktisk har af penge i din virksomhed.

Digitalisering af bogholderiet bliver et lovkrav

Der er i øjeblikket (april 2022) et lovforslag om, at bogholderier skal gøres digitale – og det forventes at blive vedtaget.

Derfor kan du lige så godt komme i gang med at digitalisere dit bogholderi med det samme. Det vil formentlig i første omgang gælde alle selskaber i klasse B-D, og senere hen også virksomheder med en omsætning over 300.000 kr.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!