Ydelser

Økonomistyring

HKA Regnskab

Budgettering og økonomistyring i Hvidovre

Du har en masse ordrer og kunder. Det går strygende for din virksomhed! Men tjener du rent faktisk penge på din forretning? Og har du nok likviditet til at køre din business? Den slags spørgsmål kan jeg hjælpe dig med at afklare – så har du brug for et par friske øjne, vejledning og hjælp til økonomistyring, er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab. Hos HKA Regnskab får du vejledning og hjælp til økonomistyring i Hvidovre og i resten af landet. Få en succesfuld økonomistyring!

Rapport

Hos mig kan du få lavet en rapport, der giver overblik over virksomhedens økonomi. Når du laver en aftale med mig, sender jeg dig en måneds- eller kvartalsrapport over, hvordan den økonomiske situation er for din virksomhed. Så kender du bl.a. til:

  • Hvad dit overskud (eller underskud…) er
  • Om dine kunder betaler
  • Om der er styr på din likviditet til de leverandørfakturarer, moms m.v., som du skal betale

Få overblik med budgettering

Det er vigtigt hele tiden at have en plan for, hvad der skal ske med din virksomhed – både nu og i fremtiden. Til det skal man også have en plan for, hvad pengene bliver brugt til, og det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med at planlægge.

Vi kan sætte os sammen og lave et budget for din virksomhed, så du f.eks. kan se, om der kan blive råd til de investeringer, du drømmer om. Derudover følger vi sammen op på disse budgetter og kigger på grundene, hvis dit budget ikke har holdt som forventet.

Derfor er et budget vigtigt

Banker, investeringspartere og andre interessenter vil bede om et budget fra dig. Men budgettet er allervigtigst for dig! For budgettet laves ud fra dine forventninger og planer for din virksomhed.

Budgettet vil være et pejlemærke for dig om, hvor tæt på/langt fra, du er fra at nå det salg, som du har sat dig for, og hvor meget, du kan tillade dig at investere i. Det er ud fra opfølgningen af budgettet, at du vil kunne holde snor i, om du virkelig når dine mål og drømme!

Få en succesfuld økonomistyring

Et regnskab kan ikke fortælle dig, hvordan du forbedrer den økonomiske situation i virksomheden, hvad der skal til for, at virksomheden vækster, eller hvor hurtigt, I omsætter jeres varer. Disse værktøjer kan I få ved økonomistyring, som bl.a. indeholder budgetter og rapporter – og som HKA Regnskab står klar til at hjælpe med!

En god og succesfuld økonomistyring sikrer grundlæggende, at dine tilgængelige ressourcer anvendes, så de skaber mest mulig værdi.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!