Programmer

Dinero

HKA Regnskab

Dinero & HKA Regnskab

HKA Regnskab kan hjælpe de virksomheder, som anvender Dineros online regnskabsprogram. På denne side kan du læse mere om fordelene ved Dinero, samt hvordan HKA Regnskab kan hjælpe dig, som bruger Dinero.

Dinero er regnskabsprogrammet til de danske iværksættere og selvstændige, der ønsker at få et program, der kan gøre det nemmere selv at klare dele af bogføringen og regnskabsførelsen.

Dinero fås i to versioner:

  • En gratis version, kaldet Dinero Starter, hvor du kan klare din bogføring samt fakturering gratis og helt uden begrænsninger på dine posteringer.
  • I den betalte version, kaldet Dinero Pro, får du fuld adgang til de mange funktioner og features, som vil gøre det endnu nemmere at klare dit regnskab, uden du har et forudgående kendskab til bogføringsreglerne.

Nedenfor har vi fremhævet nogle af de Pro-funktioner, der vil gøre dit regnskabsarbejde nemmere og sørge for, at du sparer så meget tid som muligt.

I det følgende kan du se et udvalg af de Pro-funktioner, der vil gøre arbejdet med dit regnskab nemmere, og som du kan supplere med viden og opgaver fra HKA Regnskab.

– Bogføringsassistent:
Dineros bogføringsassistent hjælper dig med at bogføre på de rigtige konti i regnskabet, således at du opnår de rigtige fradrag.

– Automatisk bankafstemning:
Denne funktion gør det nemmere at holde styr på din bank. Dineros bankafstemning sørger nemlig for, at du slipper for en masse manuelt arbejde, når du skal få regnskabet til at stemme.

– Adgang til integrationer:
Med Dinero Pro får du også adgang til mere end 190 forskellige integrationer. Det kan fx være en hjælp, hvis du har en webshop, og du ønsker, at dine salg automatisk bliver sendt til dit regnskabsprogram.

– Bogfør købsbilag med mobilen:
Bogføring af købsbilag gør det ligeledes nemmere at bogføre og holde styr på sit regnskab. Den fjerner nemlig de manuelle og tidskrævende processer, så du får frigivet endnu mere tid. Det tager under ét minut at gå fra køb til bogført bilag.

– Opbevaring af bilag i skyen:
Med bilag i skyen kan du nemt og hurtigt uploade billeder af dine kvitteringer og fakturaer til dit regnskab. På den måde skal du ikke huske at gemme dem i fysisk format – og du kan nemt finde dem, hvis skattefar pludselig vil se nærmere på regnskabet.

For flere små og mellemstore virksomheder kan der være en fordel i at gå sammen med en uddannet regnskabsmedarbejder.

HKA Regnskab er Dinero Partner og har erfaring med at hjælpe netop Dinero-brugere med en bred vifte af regnskabsopgaver. Du får en partner, der kan hjælpe med bogføring, moms, debitor- og kreditorstyring, årsregnskab og økonomistyring.

Ligesom Dinero er HKA Regnskab eksperter i små og mellemstore virksomheder, og det er derfor oplagt at bruge disse to som en kombination til dit regnskabsarbejde.

Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!