Om HKA Regnskab

Bogholder i Hvidovre

Bogholderi og regnskab i Hvidovre

Lad mig tage mig af dit bogholderi

Hej og velkommen til HKA Regnskabs hjemmeside! Mit navn er Henriette Krog-Andersen, og jeg er personen bag HKA Regnskab.

HKA Regnskab er et regnskabsfirma, der åbnede i marts 2021. Jeg har 20 års erfaring inden for regnskab, hvor jeg, indtil jeg gik selvstændig, har arbejdet i en større regnskabsafdeling. Jeg besluttede, at det var på tide at stå på egne ben – og har derfor kastet mig ud i at åbne HKA Regnskab.

Jeg har altid godt kunne lide at lege med tal, og jeg elsker at få ting til at stemme. Det er meget vigtigt for mig, at ting bliver gjort ordentligt og til tiden – og jeg er i det hele taget en meget pligtopfyldende person. Derfor vil dine regnskaber være i trygge hænder hos mig, mens du gør det, du er bedst til og synes er mest sjovt.

Så kom og vær med på rejsen! Kontakt mig allerede i dag, så vi kan tage en snak om hvor meget eller hvor lidt, du gerne vil have, at jeg arbejder på dit bogholderi – og om der er noget af det, du selv vil tage dig af.

Hvem er jeg udover én, der kan lide at jonglere med tal?

Jeg bor i Hvidovre med min mand Dennis og vores 2 drenge på 10 og 11 år. Derudover har Dennis også en datter, som dog er flyttet hjemmefra nu.

Jeg er en meget kreativ person, der nyder at bruge min fritid på håndarbejde – men mest af alt elsker jeg at rejse samt at skrive på min rejseblog om vores oplevelser: www.EnFamilieDerRejser.dk.

Ja, vi kan godt lide at rejse. Men rejsetidspunkterne er selvfølgelig tilpasset mine kunders behov, samt at børnene jo skal passe deres skole…

Fordi jeg syntes, at det var så sjovt at lave hjemmesiden til rejsebloggen, har jeg nu også lavet gaveguiden: www.FindDenPerfekteGave.dk.

HKA Regnskab er din bogholder i Hvidovre og tilbyder mine ydelser i hele landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi og regnskab!

"Min kerneværdi er at levere et korrekt regnskab til dig. Til tiden."

Baggrund og erfaring

Min erfaring inden for regnskab

Jeg startede med at uddanne mig til kontorassistent med speciale i regnskab. Her arbejdede jeg med:
Efterfølgende tog jeg en HD i regnskab og økonomistyring. Efter endt uddannelse har jeg arbejdet som financial controller i et shared service center, hvor jeg har arbejdet videre med førnævnte opgaver, men også med:
Brug for hjælp med regnskabet?

Mangler du tid? Eller synes du, at bogføring er kedeligt og uoverskueligt? Så er du velkommen til at kontakte HKA Regnskab, der står klar til at hjælpe med at håndtere hele bogholderiet for små og mellemstore virksomheder i Hvidovre og resten af landet. Lad mig tage mig af dit bogholderi, så du kan bruge din tid på det, du synes er sjovt og vigtigt i din virksomhed!