Ydelser

Programmer

HKA Regnskab

Anvendte bogholderi- og regnskabsprogrammer

Her vil jeg gennemgå de regnskabsprogrammer, som jeg normalt arbejder i. Jeg arbejder også gerne i andre programmer, men det er nedenstående programmer, jeg har min vante gang i.

Har du endnu ikke valgt program, så lad os tage en snak om hvilket program, der vil passe bedst til din forretning.

E-conomic

E-conomic henvender sig til små og mellemstore virksomheder. Programmet har rigtig mange gode funktioner som indscanning, bankafstemning, en god app og meget andet, der gør det nemt at lave dit bogholderi digitalt.

Det har også mange integrationer med andre programmer, og det er et rigtig godt program til virksomheder, der gerne vil vokse. Det kan følge dig fra helt lille virksomhed til en meget større virksomhed.

E-conomic har en god supportfunktion, og rigtig mange bogholdere og revisorer bruger e-conomic. Det gør jeg også til mit eget bogholderi.

Dinero

Du kan læse en længere beskrivelse af Dinero ved at klikke her.

Uniconta

Uniconta er en forholdsvis ny spiller på markedet – og jeg kan se i mine netværk, at flere og flere bliver glade for det.

Det er lavet af Henrik Damgaard, som før har lavet nogle rigtig gode økonomisystemer. Det minder da også om hans tidligere program C5, som jeg før har arbejdet lidt i.

Jeg har endnu ikke nogen kunder, der bruger Uniconta, men jeg tror på, at programmet kommer til at konkurrere med e-conomic om en af toppladserne for små og mellemstore virksomheder. Jeg glæder mig til at få en kunde, der ønsker at bruge det, så jeg også kan ”lege” mere rundt i det.

Billy

Billy har et meget brugervenligt udtryk og er nemt at gå til for mindre og nystartede virksomheder. Det er bygget op, så det guider dig hele vejen igennem dit regnskab.

Det er fint til helt små virksomheder, men du kan til tider opleve det som begrænsende, hvis du har et regnskab, der ikke er fuldstændigt standard – og så kan det hurtigt blive lidt besværligt at arbejde med.

Mange oplever at blive tilbudt Billy gratis ved opstart af ny virksomhed. For en nystartet virksomhed kan det jo give god mening at spare på omkostningerne – men værd opmærksom på, at det er en meget basal adgang, du får, og du vil ofte ende med at købe en Premium-adgang hen ad vejen.